Van J-Hope tot Metallica, hier is hoe om die Lollapalooza Livestream aanlyn gratis te kyk

Van J-Hope tot Metallica, hier is hoe om die Lollapalooza Livestream aanlyn gratis te kyk

As jy ‘n onafhanklik hersiene produk of diens koop deur middel van ‘n skakel op ons webwerf, kan Rolling Stone ‘n geaffilieerde kommissie ontvang.

Wanneer J-Hope, Metallica en Kygo die naweek Lollapalooza opskrif maak, hoef aanhangers nie eintlik by Grant Park te wees om hul stelle regstreeks te sien nie. Vanjaar kan diegene wat nie kaarte vir die charges gekry het nie, van die grootste optredes van die charges direk van die huis af stroom danksy Hulu se regstreekse stroom van vier dae. Hier is wat jy moet weet oor die free of charge aanlyn kyk na die Lollapalooza regstreekse stroom, en wanneer jy na elke spesifieke hoofrol se stel kan kyk.

Wanneer is Lollapalooza 2022?

Lollapalooza val op Donderdag, 28 Julie 2022, en eindig op Sondag, 31 Julie 2022. Jy kan die volledige Lollapalooza-skedule en reeks nou aanlyn sien, wat stelle van Dua Lipa, Tinashe, Cordae, Nonetheless Woozy, Tove Lo, Hinds insluit , J. Cole, Dashboard Confessional, Idles, Denzel Curry, Banks, J-Hope, Inexperienced Day, en ‘n rits ander kunstenaars. Lollapalooza-kaartjies is steeds beskikbaar op webwerwe soos Vivid Seats, StubHub en Ticketmaster.

Koop: Lollapalooza Kaartjies by Vivid Seats

Kan jy Lollapalooza aanlyn stroom?

Ja, jy kan Lollapalooza hierdie week eksklusief aanlyn kyk met ‘n Hulu-plan. Alhoewel byna 170 kunstenaars hul pad na Grant Park sal maak vir die jaarlikse musiekfees, sal aanhangers eers die naweek ‘n uitgesoekte groep van die optredes op die streamer kan kyk. Die goeie nuus: Hulu het nou ‘n free of charge proefaanbod van 30 dae waarmee jy J-Hope, Metallica en meer free of charge aanlyn kan stroom.

Koop: 30-dae free of charge proeftydperk by Hulu

Hulu sê dit sal die Lollapalooza-regstreekse stroom oor twee verskillende kanale van Vrydag tot Sondag uitsaai, met een regstreekse stroom ingestel vir die openingsdag van die charges op Donderdag.

Jy kan die volledige Lollapalooza regstreekse skedule op Hulu nagaan, en verder lees vir meer oor hoe om dit alles free of charge te stroom.

Hoe om die Lollapalooza Livestream free of charge te kyk

Die Lollapalooza regstreekse stroom start op Hulu op Donderdag, 28 Julie, en dit eindig op Sondag, 31 Julie. Kry Hulu se free of charge proeftydperk van 30 dae hier sonder enige verbintenis. En sodra u proeftydperk eindig, kan u $6,99 per maand betaal vir die basisplan, of $12,99 per maand vir Hulu (geen advertensies). Of jy kan kanselleer sonder enige fooie.

Hulu

Koop: 30-dae free of charge proeftydperk by Hulu

Kan jy die Lollapalooza Headliners aanlyn kyk?

Die kort antwoord is dat jy van die Lolla-hoofstukke vir vanjaar se charges aanlyn kan kyk. Van Metallica tot J-Hope, hier is hoe en wanneer om jou gunstelinge elke dag op Hulu te vang.

Hoe om Metallica op die Lollapalooza Livestream te kyk

Metallica start Donderdag om 20:15 PST / 23:15 EST met die charges regstreekse stroom se eerste hoofopskrifte van die week. Kyk Metallica by Lollapalooza hier.

Hoe om Don Toliver op die Lollapalooza Livestream te kyk

Wil jy Don Toliver se Lollapalooza-vertoning kyk? Stroom dit free of charge op Hulu op Vrydag 29 Julie om 17:45 PST / 20:45 EST.

Hoe om Machine Gun Kelly op die Lollapalooza Livestream te kyk

Jy kan Machine Gun Kelly se Lollapalooza-stel op Hulu stroom om 18:30 PST / 21:30 PST op Vrydag, 29 Julie 2022. Kyk dit free of charge hier.

Hoe om Wallows op die Lollapalooza Livestream te kyk

Aanhangers van Wallows kan om 18:00 PST / 21:00 EST by Hulu inskakel om na die groep se Saterdagaand-stel te kyk. Kyk dit hier op Hulu.

Hoe om Kygo op die Lollapalooza Livestream te kyk

Kygo se Lollapalooza phrase op Saterdag 30 Julie 2022 om 20:00 PST / 23:00 EST op die stroom uitgesaai. Kyk dit free of charge op Hulu hier.

Hoe om Porno vir Pyros op die Lollapalooza Livestream te kyk

Porno for Pyros sal op Sondag 31 Julie om 16:45 PST / 19:45 PST op die Lolla-stroom optree. Kyk die stel free of charge op Hulu hier.

Hoe om J-Hope Lollapalooza Livestream aanlyn free of charge te kyk

Aanhangers hoef nie in Chicago te wees om J-Hope se hoofopskrif Sondagstel te ervaar nie. Hulu sê jy kan J-Hope se Lollapalooza-vertoning om 19:00 PST / 22:00 EST op die stroomdiens kyk. Kyk hier free of charge hoe J-Hope by Lollapalooza op Hulu optree.

About Andriatany

Check Also

Die 1975 versprei ‘geluk’ met nuwe enkelsnit, Amerikaanse toerdatums

Die 1975 versprei ‘geluk’ met nuwe enkelsnit, Amerikaanse toerdatums

Die 1975 het Woensdag ‘n bietjie “Happiness” gedeel met beide die video vir die nuutste …